Wendy

Jij verdient elke dag plezier in je werk en in je leven

en het is mijn missie om je daarmee te helpen!

Jouw Wending begint hier!

Je brengt zo’n 80.000 uur van je leven werkend door, dan kun je het maar beter leuk hebben! Wat denk je van een baan waarin jouw unieke talent en ambitie perfect samenkomen? Met collega’s die hetzelfde belangrijk vinden in het leven als jij? Bij een werkgever die je stimuleert om elke dag het beste uit jezelf te halen? Is het tijd voor Jouw Wending?

Op zondagavond voel ik me vaak als een kind dat de volgende dag jarig is, zóveel zin heb ik in de werkweek. Ik vergeet de tijd als ik aan het werk ben en mijn telefoon staat vol toffe ideeën die me te binnen schieten tijdens het tandenpoetsen, koken of wandelen. Gun jij jezelf zulk werkplezier? Want die baan bestaat voor je. Sterker nog: als je weet wat je graag doet, zul je zien dat er veel meer banen zijn die bij je passen.

“Don’t just exist. LIVE!”

Mijn waarden

Vrijheid

Wees vastbesloten in je doel en flexibel in hoe je er komt. De vrijheid die ik ervaar als ondernemer geeft me energie en ruimte om jou zo goed mogelijk te helpen met mijn talenten.

Plezier

Bij het maken van keuzes is plezier een belangrijke drijfveer voor me: Levert dit me plezier op? Dan doe ik het! Ik geloof dat het leven leuk mag zijn en gun dat jou ook.

Groei

Een leven zonder groei is voor mij ondenkbaar. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak wil ik mezelf constant ontwikkelen om mijn leven leuker en jou beter te kunnen helpen.

Wat betekent werkplezier voor jou?

Werkplezier is voor iedereen anders. Heb je torenhoge ambities of wil je juist minder werkdruk? Mis je begeleiding in je functie? Snak je naar eigen verantwoordelijkheid? Wil je de kroeg in met je collega’s of houd je werk en privé strikt gescheiden?

Wat werkplezier ook voor jou betekent, het moet er wel zijn. Zonder plezier raak je uitgeblust, groei je niet en loop je het risico op een burn-out. Bovendien: je verdient gewoon beter!

Ben jij uitgekeken op je baan of vind je je werk ronduit verschrikkelijk? Dan is het tijd om keuzes maken. Het is tijd om uit je comfortzone te stappen en naar je gevoel te luisteren in plaats van naar de verwachtingen van je omgeving.

Ik help je tijdens jouw eigen wending. Door mijn kennis met je te delen en je aan te moedigen. Of het een logisch vervolg is op je huidige baan of een totale carrièreswitch: Jij kunt dit en ik ga je helpen!

Zonnige adviseur

Wat ik het allerliefste doe en moeiteloos kan, is duidelijkheid scheppen en op een positieve manier richting geven aan anderen die de weg even kwijt zijn. Ik help jou om je sterke kanten te vinden en in te zetten om een fantastische baan te bemachtigen. Je verdient het om meer plezier en groei te ervaren in je werk en in je leven!

Door mijn oprechtheid en talent om mensen te enthousiasmeren en verbinden zien anderen mij als ‘zonnige adviseur’. Momenteel volg ik een NOBCO geaccrediteerde coachopleiding om mijn coachingsvaardigheden uit te breiden.  

Het begin van Jouw Wending

Jaren leefde ik op de automatische piloot en ‘zoals het hoort’. Ik had verschillende secretariële banen, waar ik bij toeval in gerold was. Ondertussen was mijn privéleven voor de buitenwereld perfect, terwijl ik diep van binnen niet gelukkig was. Ergens in mijn onderbuik voelde ik al: het moet anders.

Ik ging pas naar mijn gevoel luisteren toen het te laat was: Ik was overspannen en oververmoeid. Ik besloot dat ik wilde leren van de ervaring, hoe zwaar en stom die ook was. Ik verbrak mijn relatie en begon aan een persoonlijke ontwikkelingsreis waar ik nog steeds mee bezig ben. En ik ontdekte waar ik wél energie van kreeg, namelijk professionals helpen ontdekken wat hun talent en passie is en ze begeleiden naar een baan waar ze écht blij van worden.

Jouw Wending solliciteren werkplezier nieuwe baan outplacement woonkamer

Eindelijk vertrouw ik op mijn intuïtie

Nu durf ik te vertrouwen op mijn intuïtie en leef ik mijn leven zoals ik dat wil in plaats van zoals het van me verwacht wordt. Ik leef samen met mijn twee katten als happy single in de binnenstad van Utrecht, reisde in mijn eentje drie maanden door Nieuw-Zeeland en ben trots op mijn financiële zelfstandigheid waardoor ik de vrijheid, het plezier en de groei ervaar die ik zo belangrijk vind in mijn leven.

Never not learning

Ik vind groei op zowel persoonlijk als professioneel vlak heel belangrijk. Als ik niet aan het werk ben vind je me vaak met een non-fictie boek (en minimaal één van mijn twee katten!) op de bank. Ik luister graag podcasts en maak daarnaast mijn eigen podcast ‘Jouw Wending’. De natuur heeft een grote aantrekkingskracht op me en geeft me rust en inspiratie. Tijdens mijn soloreizen naar Nieuw-Zeeland in 2018 en 2019 ontstonden dan ook de meeste ideeën voor Jouw Wending!

Ben jij klaar voor jouw wending en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op!

Dit zeggen anderen over mij

Wendy is betrokken bij de organisatie en wenst het beste voor de werknemer. Zo zorgt ze dat beide partijen langdurig gelukkig worden van hun keuzes. Met Jouw Wending vindt zij de perfecte balans tussen de wensen van de werkgever en de werknemer.

Tenslotte is Wendy een geweldig persoon om mee te werken. Vrolijk, (positief) kritisch, enthousiast, betrokken en bevlogen!

Theo de Wolf, Directeur Ask Roger! digital business

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang inspiratie, updates, tips en mijn nieuwste podcastafleveringen in je mailbox!