Blog

Over werkplezier (terug)vinden, solliciteren en de juiste mindset om je daarbij te helpen

Tips en inspiratie om een baan te vinden die past bij je talenten en waarden

Denk je na over een volgende stap in je carrière en weet je nog niet hoe die stap eruit gaat zien? Wil je ontdekken welke banen passen bij je talenten? Waar je voldoening uit haalt en energie van krijgt?

Of weet je wel wat je zoekt en wil je tips om die baan die je op het lijf geschreven is te vinden én er succesvol op te solliciteren?

Dan zijn mijn blogs het perfecte leesvoer voor je! Ik geef praktische tips over je LinkedIn profiel, wat een goed moment is om te solliciteren en nog veel meer. Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, podcastafleveringen en ander nieuws? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor mijn nieuwsbrief!

blauwe jurk wending park natuur y-splitsing

Lees hier over werkplezier, je LinkedIn profiel en solliciteren 

Stop met die overwerkcultuur!

Overwerken maakt je niet belangrijk. Het is slecht voor je gezondheid en belemmert je werkplezier. Bovendien geef je je kostbaarste goed weg: je tijd. Stop dus met die overwerkcultuur!

Lees hier over je mindset en allerlei recruitmentonderwerpen

Stop met die overwerkcultuur!

Overwerken maakt je niet belangrijk. Het is slecht voor je gezondheid en belemmert je werkplezier. Bovendien geef je je kostbaarste goed weg: je tijd. Stop dus met die overwerkcultuur!

Zo kun je makkelijker keuzes maken

Waarom zijn we zo bang om een verkeerde keuze te maken? En waarom is het een verkeerde keuze als de uitkomst niet is wat je ervan verwacht had? Ik wil je met deze blog helpen om wat makkelijker keuzes te maken.

Kan het echt niet, of wil je niet?

Hoe vaak gebruik jij de woorden ‘ik kan niet’, ‘ik mag niet’, of ‘ik moet’ in gesprekken? En als je heel eerlijk bent tegen jezelf, kán iets dan niet, of wíl je het niet graag genoeg? Daarover wil ik het met je hebben in deze blog.

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang inspiratie, updates, tips en mijn nieuwste podcastafleveringen in je mailbox!